Tarieven

Aangezien ik een ‘klik’ tussen twee mensen belangrijk vind, is het mogelijk een kennismakingsgesprek van 15 minuten af te spreken. Hierin heb je de mogelijkheid om met mij kennis te maken en te ervaren of het goed voelt en je een behandeling zou willen voor jezelf of voor jouw kind. (Elke leeftijd kan behandeld worden!)

Kennismakingsgesprek (15 min.)
Consult (per 60 min.)
Behandeling thuis of op het werk

€  0,00
€70,00
€80,00 (excl. kilometer vergoeding)

De ervaring leert dat je in ongeveer drie sessies je uitdaging in een blijvende verandering hebt getransformeerd. We kunnen alvast drie datums vast leggen, zodat die voor jou gereserveerd zijn. Het is geen probleem om daarna, mits minimaal 24 uur vóór het consult, een behandeling af te zeggen.

Je krijgt na de behandeling een factuur toegestuurd, met het verzoek deze binnen 14 dagen over te maken. Contant betalen kan uiteraard ook, maar pinnen in de praktijk is (nog) niet mogelijk. Bij niet verschijnen of afzeggen binnen 24 uur vóór het consult, ben ik genoodzaakt het consult in rekening te brengen. (Bij overmacht zullen we samen naar een oplossing zoeken.)

Ik voldoe aan de huidige registratiecriteria (PLATO richtlijnen) die zijn opgelegd door de zorgverzekeringen en hierdoor worden mijn behandelingen (deels) vergoed door een groot aantal zorgverzekeraars. Tip; Kijk vooraf de polisvoorwaarden even na om te zien hoeveel je vergoed krijgt t.a.v. alternatieve geneeswijzen, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Deze gegevens heb je dan nodig; AGB-Zorgverlenerscode: 90-037011, AGB-Praktijkcode: 90-15673 en KVK nummer: 4158385

ellentemaarssenTarieven