Ervaringen van cliënten

 • Ellen heelt op haar eigen intuïtieve wijze wat er zich aan dient bij je. Ze gebruikt hiervoor haar edelstenen, de natuurkrachten en spirits en haar eigen energetische gaven. Ik heb ervaren hoe Ellen mij "schoon blies" vanuit mijn kruin naar beneden. Ik voelde de kracht en tinteling die vanuit mijn kruin naar beneden mijn hele lijf doortrok en het ontvangstkanaal in mijn lichaam reinigde en opende voor betere ontvangst. Zo hielp ze me mijn eigen intuïtieve gaven beter openen en oude ballast loslaten. Heel bijzonder. Ik voelde me energiek en krachtig naderhand. Liefs, M.

  vrouw, 39 jaar
 • Eerst probeerde ik het naar achteren komen nog tegen te gaan, maar dat lukte niet. Heel apart, maar inmiddels weet ik dat het echt werkt. Mijn rugpijn is eindelijk weg en ik sta weer recht! Ellen is heel rustig en weet waar ze het over heeft. Dus bij twijfel; gewoon DOEN! Bedankt en succes met je praktijk. Groet, …

  man, 57 jaar
 • Lieve Ellen, Dank voor de integere en liefdevolle manier waarop ik maandag een sessie van jou kreeg. Wat ik nu vooral merk is de keus voor de kristalbescherming. Fijn. En dank voor de print uit het boek en lieve wens. Hartegroet, ….

  vrouw, 52 jaar
 • Ik ben 2 keer bij Ellen geweest en ben nu veel rustiger. Op school vond ik het niet zo leuk, maar ik kan nu mijn werkjes beter maken. En het slapen gaat ook beter en ik ben frisser in mijn hoofd, haha…

  jongen, 11 jaar
 • Tijdens mijn huidige opleiding kreeg ik te maken met ‘’presentatie angst’’. Ook buiten mijn opleiding om, vond ik het erg lastig om voor een groep te spreken. Deze angst belemmerde mij erg in mijn doen en laten. Het geven van presentaties is nou eenmaal verplicht op mijn opleiding. Via vrienden ben ik toen bij Ellen terecht gekomen. Zij zou mij kunnen behandelen via de Touch of Matrix methode. Ik had hier nog nooit van gehoord en was er lichtelijk sceptisch over. Maar goed, niet geschoten is altijd mis, en ik ben dan ook in december naar haar toe gegaan. Ellen heeft een eigen behandelruimte aan huis, welke knus, speels en warm is ingericht. Je voelt je er snel op je gemak, wat ik toch wel erg belangrijk vind. Tijdens de behandeling nam zij alle tijd om mij verder op m’n gemak te laten voelen. Zij ontdekte al snel de ’roots’ van mijn probleem en behandelde deze op haar manier. Terwijl zij bezig was kon je de energie door je lichaam voelen stromen (een heel aparte ervaring). Ik moet bekennen dat, hoe sceptisch ik ook was, deze techniek mij echt heeft geholpen om mij over mijn angst heen te zetten. Het was een bijzondere ervaring met een heel positief resultaat.

  vrouw, 23 jaar
 • De behandeling heeft veel losgemaakt, op een goede manier. Het heeft me dan ook zeker geholpen en ik ga graag nog eens terug. Ellen is heel zorgvuldig en past zich goed aan je aan, waardoor je erg op je gemak wordt gesteld en je heel fijn met haar kan praten.Toen ze me uitlegde over mijn problemen viel alles op zijn plek, het klopte gewoon helemaal! We zijn daarna al snel aan de slag gegaan. Ze laat je merken dat alles wat je overkomt compleet normaal en helemaal niet raar is, wat heel erg hielp bij het loslaten en oplossen van het probleem. Zo wonderlijk hoe het al vrij snel over gaat, en hoe goed ik me voelde achteraf! En dat zonder pijn. Ik voelde me dan ook gelijk vertrouwd daar en raad het iedereen aan een keer langs te gaan, je voelt je daarna echt zoveel beter. Binnenkort ga ik nog een keer langs om een ander thema te handelen, maar eigenlijk is alles al bijna helemaal weg!

  vrouw, 16 jaar
ellentemaarssenErvaringen van cliënten