Touch of Matrix

Touch of Matrix is de techniek waarmee ik momenteel het meeste werk en waarmee vele prachtige resultaten bereikt zijn. Sinds 2016 mag ik mij A- therapeut noemen. Deze prachtige bewustzijns- methode, grotendeels ontwikkeld door Günther de Jong, is o.a. gebaseerd op de principes van kwantumfysica dat alles uit licht en informatie bestaat en dat alles en iedereen met elkaar verbonden is. Die verbinding noemen we het morfogenetisch veld. Door dit veld te vergelijken met het internet wordt de vergelijking ‘de mens als computer’ steeds begrijpelijker. Oude blokkerende programma’s worden van je eigen harde schijf verwijderd en nieuwe helpende programma’s geïnstalleerd. Hierbij kan je denken aan bv. lichamelijke (pijn) klachten, maar zeker ook aan mentale ‘problemen’ (of liever; uitdagingen) zoals angsten, onzekerheid of onverwerkte ervaringen. Jij gaat je met je ‘Ware ik’, het veld en de Leegte verbinden. Hoe beter je verbinding met je ‘Ware ik’ is, hoe krachtiger de informatie uit het veld komt en hoe sneller de Leegte zijn werk kan doen. In deze zogenoemde Leegte bevindt zich de creërende kracht. Met positieve woorden brengen we de afwijkende trilling weer terug naar de Norm, zoals het hoort te zijn.

De mogelijkheden zijn oneindig. Je komt steeds beter in balans, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Alles is trilling en ieders DNA is d.m.v. gesproken taal te beïnvloeden! En het mooie is, de oplossing zit in jezelf! Jij hebt een ongelooflijke kracht in jezelf die alleen maar geactiveerd hoeft te worden. De weg daar naar toe is bewustzijn en Touch Of Matrix helpt je daarbij op een eenvoudige maar unieke wijze. Je hoeft de oorzaak van je klacht niet eens te weten en je hoeft er ook niet veel over te praten, wat een voordeel is bij het werken met kinderen en mensen die er niet van houden om erover te praten. En omdat het puur energetisch werkt, dus zonder apparaat of computer, krijg je als cliënt pure één-op-één aandacht. Je hoeft er niet eens in te geloven, als je ervoor open staat is dat voldoende om al veranderingen te bewerkstelligen. Touch of Matrix is echt een methode die je moet erváren!

Concluderend is Touch of Matrix; bewust worden van je klacht , duidelijk formuleren wat je wilt, verbinden met de informatie die nodig is, de oude informatie accepteren en liefdevol loslaten. Het proces zal als vanzelf zijn eigen weg zoeken…

ellentemaarssenTouch of Matrix